Referenties van onze klanten

Welkom bij Visser Cichlids Silvolde

Teunis Bakker

2016-11-06 Vollenhove

Vorige week 3 prachtige wildang ' Metriaclima sp Zebra Chilumba Maison Reef ' laten bezorgen door Visser Ciclids. Na een paar keer telefonisch contact te hebben gehad met Michael had ik het vertrouwen en de zekerheid dat er veel kennis van zaken aanwezig was en ik met veel genoegen terug kijk op de vlotte en snelle levering van de kwalitatief hoogstaande vissen ! Top Michael en mocht ik weer vissen willen weet ik nu waar ik moet zijn .

Kitty

2016-10-29 Oss

Na een lange rit, werden we gastvrij ontvangen met koffie en ranja voor de kids Eerst rond gekeken en super geadviseerd door micheal Uiteindelijk tevreden de deur uitgegaan met een stel prachtige vissen Zeker de moeite waard om weer eens een rit voor te maken. Bedankt

Coen Burgers

2016-08-16 Huissen

Ben nu een paar keer bij Michael geweest. Hij heeft mij geholpen bij het onder controle krijgen van problemen in mijn bak. De aquaria staan er altijd goed bij, mooie en vaak speciale vissen. Heeft verstand van zaken en de koffie en het praatje maken een bezoek helemaal af. Heb nu een mooie groep Leth. "red cap", Aulo. saulosi maar vooral een koppel Copa. geertsi Gome (WV) in mijn bak zwemmen. Ik kan niet wachten op de laatste WV vissen die over een kleine 2 maanden zullen volgen.

Jeroen Joosten

2016-08-14 Lobith

Ben na jaren mbuna weer overgestapt op lethrinops / aulonocara. Tijdje terug een schooltje lethrinops red cap mdoka gekocht. Waren nog heel jong . Vind dit gaaf, je kunt ze met de week zien groeien. En maar hopen dat de mix man vrouw in orde is. Maar volgens mij heb ik geluk , heb ik meer vrouwen dan mannetjes. Michael heeft er verstand van. De vissen in de winkel zijn van goede kwaliteit mooie kleur mooie maat. Michael zit nooit om een praatje verlegen , vind ik ok belangrijk! Ik vind visser cichlids een top zaak!

Dennis Feldhaus

2016-08-13 L├╝dinghausen

Hallo zusammen, wir waren am 06.08.2016 bei Michael und sind begeistert. Sehr netter Kontakt, hält was er verspricht. Super tolle Anlage und TOP 1 A Fische. Sehr sehr gute Qualitätsstandards . Ich freue mich auf den nächste Besuch. Gruß Dennis Feldhaus

Rene

2016-03-26 Geleen

Bij deze wens ik jullie veel suc6 en vooral veel plezier met de nieuwe website! M.vr.gr. Rene / RvDesigns

Stefan

2015-06-17 Groningen

Super wij zijn altijd zeer tevreeden met onze inkoop top zaak!

mathieu

2014-07-23 wijchen

Hoi Michael onze complimenten gaan uit naar u zeer mooie vissen, goed advies en goed verzorgende aquaria. We hebben schitterende mloto's wv opgehaald en komen zeker terug voor nog meer malawi's.

hugo

2014-07-16

deze site is zeer goed ontworpen, rijk aan praktische en nuttige documentatie. Bedankt en veel geluk.

serrurerie champigny

2014-06-06

Uw site is prachtig en goed ontworpen. Ik wens je alle geluk in de wereld.

Schrijf een reactie