Over Visser Cichlids

VISSER CICHLIDS SILVOLDE
u speciaalzaak voor Oost afrikaanse cichliden lake malawi en lake tanganyika sinds 2005
 

In onze shop in Silvolde bieden wij de particulieren en zakelijke klant een groot assortiment malawi & tanganyika cichliden, dit tentoongesteld in +- 15.000 liter verkoop aquaria.
Buiten onze direct en indirect geïmporteerde wildvang Malawi en tanganyika cichliden bieden wij een ruim assortiment top kwaliteit gekweekte cichliden van enkel kwalitatief hogewaardige kwekers uit het binnen en buitenland.

 

Cichliden uit het Malawi meer, importeren wij doorgaans zelf rechtstreeks bij onze betrouwbare partners (vangstations) in Malawi en Tanzania.
Dit geeft ons de mogelijkheid om evt bijzondere soorten binnen te laten komen of de duikers naar een bepaald gebied te sturen (mits dit mogelijk is) om zo toch aan u lang gezochte vissen te kunnen vangen. tevens zult u soorten op onze stocklist vinden die niet in de regulieren handel aangeboden wordt. 

vanzelfsprekend betekent dit niet dat wij alleen afhankelijk zijn van onze eigen import, door de jaren heen hebben wij grote betrouwbare partners gevonden waar wij zaken mee doen, dit geld voor de wildvang en gekweekte malawi en tanganyika cichliden.

 

Tanganyika meer, ook hier hebben wij contacten om een rechtstreekse import te doen, tevens kunnen wij voor u vissen bestellen uit een groot tanganyika assortiment. wildvang of kweek.
Heeft u vragen of zoekt u een bepaald soort dat niet op onze stocklist als voorraad staat, belt u gerust op of stuurt u een email. Wij zullen er alles aan doen om u van dienst te zijn.

Buiten onze malawi en tanganyika cichliden zijn wij ook dealer voor het hoogwaardige Naturefood en Benelux importeur van Tropical.


Ook verkopen wij ons eigen merk, granulaat en vlok voer.
Dit alles is altijd op voorraad in onze winkel en opsturen behoort tot de mogelijkheden.

Onze service bestaat niet alleen uit het aanbieden van vissen en delen van onze ervaring betreft cichliden, maar ook uit het leveren van aquariums op maat tot complete aquarium setup en onderhoud hiervan
Voor bedrijven en particulieren hebben wij een interessante regeling. Het voordeel hiervan is dat u optimaal kunt genieten van een Malawi biotoop en heeft u er verder geen omkijken naar. U kunt u naar eigen wens een mooie eyecatcher in uw receptie/entree/wachtruimte of kantoor plaatsen zonder er tijd en moeite in te steken. Zo kunnen uw klanten en medewerkers genieten van een natuurgetrouwe oost afrikaanse biotoop. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

vissen versturen, zie het tabblad informatie voor de bepalingen.
is de afstand naar ons toe te ver voor u?
Wij verzenden ook vissen, in samenwerking met een overnacht expres koeriers dienst. De bestelde vissen worden s avonds bij ons opgehaald en de volgende dag bij u afgeleverd. Wij verzekeren u een ontvangst van gezonde dieren, door heel europa en wereldwijd
Voor verdere informatie graag via email of telefonisch contact.
Wij kijken er naar uit om u te begroeten in onze winkel en zo over deze mooie hobby genaamd Oost Afrikaanse cichliden te praten, onder het genot van een kop koffie.


Met vriendelijke groet,
Team Visser Cichlids